Август сбъдва мечти! Победителката ни Емили Недялкова бе вдъхновена от модния блогър Цветина Цекова!

Август сбъдва мечти! Победителката ни Емили Недялкова бе вдъхновена от модния блогър Цветина Цекова!

  • 03.09.2019

6 е числото на дъгата, на баланса и на хармонията! Такава е и шестата двойка в Отбора на Стилните на Deichmann – Емили Недялкова и нейната вдъхновителка – модният блогър Цветина Цекова от www.cvetybaby.com.

Когато август сбъдва хиляди мечти сред морските вълни, ние сбъднахме една голяма мечта сред красотата на спокойна и цветна София. Идеята на Цвети за Street Fashion фотосесия не само се получи прекрасно, тя се разгърна в лятото на големия град, стаено в малките улички, цветните фасади и красивите порти, които само очакват да бъдат отворени.

„Денят с Deichmann за мен бе усмивката на Емили!“ – това сподели модният блогър Цветина Цекова след вдъхновяващите часове, в които двете момичета се запознаха, споделяха, смяха се, разказваха истории за идеи, за любими неща, любими места, любими хора … Денят, в който Цвети, наистина усмихна Емили!

Той започна от рано сутринта, в артистичното пространство на салони COCO. Естествената красота на Емили бе уловена до детайл от модните професионалисти, косата падаше свободно, на големи къдрици, а гримът подчерта нейната женственост.

Специалният ден с Deichmann започна в салони COCO – Гримът, подчерта очите и озари в алено червено усмивката на Емили.

Продължихме към Мол Сердика и магазина на Deichmann, където двете момичета се отдадоха на възможно най-приятното пазаруване – това на обувки! Дилемата бе „Сникъри или на ток?“ А изборът може да видите в снимките от фотосесията.

Най-важният акцент – обувките! Изборът в магазина на Deichmann определено е голям. Какви да бъдат? Сникъри или обувки с ток?

„Денят ми с Цвети ми даде много енергия и ме зареди с положителни емоции, защото преживяването беше ново за мен. Видях себе си в друга светлина, което ме мотивира и ме вдъхнови.“, сподели августовската ни победителка Емили Недялкова.

Ето какво ни разказа и самата Цвети:
„Чаках този ден с нетърпение, защото знаех, че ще накарам някое момиче да се усмихне, да се почувства специална и най-вече да бъде себе си. В началото усетих леко притеснение у Емили, но най-хубава част беше, когато останахме само двете по време да избирането на обувки в магазина на Deichmann и тя сподели следното: Цвети, бях много притеснена. Не знаех какво ще е отношението ви, какво да очаквам и как ще протече този ден. Но вие още от самото начало ме посрещнахте толкова топло и позитивно, че това притеснение бързо отмина.

Истината е, че денят с Deichmann за мен бе усмивката на Емили. Радостта, която изпита като се видя в огледалото, след като беше готова цялостната й визия. Благодарността, която изрази след края на деня. Мисля, че по-хубаво нещо от чистите споделени емоции – няма. Денят с Deichmann бе именно това – една споделена емоция с целия екип, мен и Емили!”

Инициативата по повод 10 г. Deichmann България продължава!

Ивана Александрова от www.dreamofjoe.com е следващият член на Отбора на Стилните на Deichmann, който ще направи един ден незабравим за още една дама, която желая да заблести със своя светлина и да преоткрие своя стил.

Следете Instagram профила ѝ и участвайте в играта, която ще се проведе от 4 до 10 септември, 2019 г. Само така ще имате възможност да спечелите един незабравим ден с екипа на Deichmann и вашия любим моден блогър. Преобразяване, професионална фотосесия и разбира се, обувки по избор от най-новите модни колекции на Deichmann, са само някои от чудните емоции, които ви очакват.

Актуална информация за кампанията ни и много новини за новите колекции на Deichmann можете да намерите и тук:

https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/welcome.html
https://www.facebook.com/Deichmann.BG/
https://www.instagram.com/deichmann.bg/?hl=en

 

Меню