Ива Илиева и Антоанет Попова се потопиха във вълшебството на Коледа!
Коледната атмосфера беше перфектното допълнение към двете вдъхновени дами, които ни поведоха в модно приключение!

Ива Илиева и Антоанет Попова се потопиха във вълшебството на Коледа!

  • 27.12.2019

Месец декември настъпи, разкривайки дванадесетата победителка в социалната модна кампания на Deichmann – „Отборът на Стилните“. Ива Илиева получи неповторимата възможност да прекара един вълшебен ден, преотривайки личния си стил с помощта на Антоанет Попова – лайфстайл инфлуенсър и създател на https://www.youtube.com/channel/UCfoFV81l8E9z9_e1PeraoFg.

Ива е млада работеща майка, която през свободното си време обича да пазарува, както всяка жена, и да чете интригуващи книги. Още от първия миг дамите намериха общ език и се впуснаха в планове за предстоящия ден. Ето какво сподели Антоанет за преживяното:
“За мен беше удоволствие да прекарам деня с Ива и благодаря на Deichmann за възможността, която предоставиха и на двете ни – да се запознаем в такава приятна и топла обстановка. Ден преди срещата ни Ива е била рожденичка, така че това беше перфектният подарък  – ден изцяло посветен на нея! Сигурна съм, че и тя си е прекарала също толкова чудесно, съдейки по усмивката, която не слизаше от лицето й.“

Стилното приключение на двете дами започна в кътчето на красотата – салони COCO, където Ива имаше възможността да преоткрие своята визия – изискан грим в пастелени цветове и едри букли подчертаха женствеността й. Денят продължи в магазина на Deichmann, където с помощта на ценните съвети на Антоанет, Ива избра актуалните за сезонна черни лачени боти с връзки с животински принт – подходящи за всеки аутфит.

Финална спирка по модното трасе бе изборът на дрехи. Двете дами заложиха на стилни, но семпли аутфити, които подчертаха естесвената им красота и женственост. След като цялостните им визии бяха завършени със стилни чанти от Deichmann, Ива и Антоанет се отправиха към най-приятната част от деня, а именно, фотосесията, вдъхновена от най-вълшебния празник – Коледа.

Стил, красота и топли усмивки направиха деня незабравим и изпълнен с красиви емоции. Ива и Антоанет успяха изцяло да се потопят в Коледната атмосфера и да усетят магията на този така красив празник.

Това е Ива – нашата декемврийска победителка – красота, стил и нежност, събрани в едно!

 

Денят, както обикновено, започна в кътчето на красотата – салон COCO. Ива заложи на нежен пастелен грим и едри букли, подчертаващи естествената й красота.

 

Модното им приключение се пренесе в магазина на Deichmann, където двете момичета се потопиха в света на обувките!

 

За свой подарък от Deichmann Ива избра стилни черни лачени боти с връзки – в така модерния за сезона, животински принт.

 

Визията, която Ива избра с помощта на Антоанет, беше семпла, но така елегантна!

 

Коледен дух и обувки!

 

Обувките с животински акцент са must-have – правят всяка визия запомняща се!

 

Обувките с животински акцент са must-have – правят всяка визия запомняща се!

 

Коледната атмосфера беше перфектното допълнение към двете вдъхновени дами, които ни поведоха в модно приключение!

 

Обичаме обувките, но нека не забравяме – блясъкът в очите е най-добрият аксесоар!

 

За деня си прекаран с Антоанет Ива сподели:
„Винаги съм харесвала Антоанет, тя е прекрасна и  денят, прекаран с нея, беше много повече от прекрасен. Успях да се отпусна и да се откъсна от натовареното ежедневие. Благодаря и на Deichmann за тази невероятна възможност! “

С края на 2019г. и инициативата по повод 10 г. Deichmann България също отбелязва своя край. Пожелаваме ви Весели празници и една още по-успешна нова година, заредена с позитивни емоции, красиви моменти и много успехи!

Актуална информация за предстоящи изненади и много новини за новите колекции на Deichmann можете да намерите и тук:

https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/welcome.html

https://www.facebook.com/Deichmann.BG/

https://www.instagram.com/deichmann.bg/?hl=en

 

 

Меню