ЛАЙФСТАЙЛ БЛОГЪРЪТ РЕНЕТА КАНЕВСКА ПРЕКАРА ЕДИН ДЕН СЪС СВОЯ ПОСЛЕДОВАТЕЛКА, ПОМАГАЙКИ Ѝ ДА ПРЕОТКРИЕ ЛИЧНИЯ СИ СТИЛ
Две прекрасни, слънчеви млади дами, които споделиха с всички нас чара и енергията си!

ЛАЙФСТАЙЛ БЛОГЪРЪТ РЕНЕТА КАНЕВСКА ПРЕКАРА ЕДИН ДЕН СЪС СВОЯ ПОСЛЕДОВАТЕЛКА, ПОМАГАЙКИ Ѝ ДА ПРЕОТКРИЕ ЛИЧНИЯ СИ СТИЛ

  • 30.05.2019

Стил, красота, топлина!

На прага на лятото, дойде време да Ви представим третата звездна двойка от Отбора на стилните на Deichmann: лайфстайл блогърът Ренета Каневска и една от най-големите й почитателки – Мариела Петрова.

Потопили се в топлината на усмивките си, двете момичета прекараха заедно ден, изпълнен с много красота, стил, споделени радости  и… модни съвети, разбира се.

Майската ни победителка – Мариела, е на 20 години и учи „Финанси и счетоводство“ в УНСС, гр. София. Сред хобитата и интересите й са добиването на нови знания, експериментирането в различни области на живота и пътуванията. Свободното си време посвещава на учене на чужди езици и четене на книги. Ето какво сподели тя за прекарания с Ренета ден:

„Този ден за мен беше нещо съвсем ново, необичайно и вълнуващо. Всички от организацията бяха така мили, отзивчиви и позитивни, изпълнени с енергия. Изпитах много положителни емоции и чувства. Събитието ми помогна да разбера, че трябва по-често да взимам участие в подобни мероприятия, защото този ден беше невероятен, а всеки има нужда от такива дни, в които да се почувства специален… И аз наистина се почувствах такава!“

От своя страна, Ренета, чийто дни редовно са изпълнени със събития и ангажименти, заяви, че случилото се не е сравнимо с останалите ежедневни емоции:

„Денят с Deichmann ме зареди изключително много. Нашето ежедневие като блогъри включва много събития и преживявания, но това беше по-различно. Успяхме да преобразим едно красиво и симпатично момиче във визия, която не бяга от нейния личен стил, но същевременно е предизвикателство за нея.

Мариела обича да носи спортни обувки и се спря на такива, но моделът, който избрахме заедно, е нестандартен и забележителен. Заложихме на стайлинг, който е комфортен за нея, а снимките пресъздаваха един следобеден женски момент с чаша кафе, много цветя и усмивки. Мариела ми сподели, че не обича да застава пред обектива, но аз съм сигурна, че след тези красиви кадри тя ще преоткрие себе си и ще види колко нежно и магнетично излъчване има. Силно се надявам да съм оставила само позитивни емоции у Мариела, както тя остави у мен и у целия екип.

Благодаря на Deichmann за пъстрия ден, изпълнен с емоции и възможността да зарадваме едно момиче със стилно и цветно преживяване.“

Споделеност на мига, взаимност на емоцията, нежност към духа и безупречен усет към визията – уютът на един незабравим женски следобед ще остави незаличима следа в живота на двете момичета.

А в същото време инициативата по повод 10 г. Deichmann България продължава! Следете Instagram профилите на нашите членове на Отбора не Стилните и участвайте в игрите, провеждащи се в началото на всеки месец. Само така ще имате възможност да спечелите един вълнуващ и незабравим ден с Deichmann и Вашия любим моден блогър, професионална фотосесия и, разбира се, обувки по избор от най-новите модни колекции на Deichmann.

Актуална информация за кампанията ни и много новини за новаите колекции на Deichmann можете да намерите и тук:

https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/welcome.html

 

https://www.facebook.com/Deichmann.BG/

 

https://www.instagram.com/deichmann.bg/?hl=en

 

Меню