МОДНИЯТ ВЛОГЪР ВАЛЕРИ ЙОРДАНОВА ПОМОГНА НА СВОЯТА ПОСЛЕДОВАТЕЛКА ВЕЛИНА ВЕЛКОВА ДА ПРЕОТКРИЕ СВОЯ ЛИЧЕН СТИЛ
Прекрасни, цветни и неотразими!

МОДНИЯТ ВЛОГЪР ВАЛЕРИ ЙОРДАНОВА ПОМОГНА НА СВОЯТА ПОСЛЕДОВАТЕЛКА ВЕЛИНА ВЕЛКОВА ДА ПРЕОТКРИЕ СВОЯ ЛИЧЕН СТИЛ

  • 27.04.2019

Модният влогър и блогър Валери Йорданова е вторият участник в Отбора на Стилните на Deichmann през 2019 г. Момичето, което спечели да прекара един незабравим ден с нея е Велина Велкова. Тя е само на 19 г. и е голям фен и почитател на Валери и нейния стил. Ето какво сподели Велина след края на незабравимата си среща с Валери:

„Денят, прекаран с Deichmann и Валери бе невероятен. Изкарах си прекраснo и винаги ще си спомням за този ден с усмивка.

Научих ценни съвети за модата, които ще ми помогнат в личен план. Освен това поговорихме на различни теми и както аз научих много нови и интересни неща за нея, така и тя за мен. Няма нещо, което да не харесвам в личността и външният вид на Валери и затова не случайно тя е любимият ми влогър в България.

За Валери, денят бе също толкова специален.

“Изключително благодарна съм за предоставената възможност да се запозная и да прекарам един ден с моя последователка! Останах с незабравими спомени и се радвам, че Велина също си тръгна с прекрасни емоции! Тя сподели, че черпи вдъхновение от моя стил, затова и не се затруднихме в избора на обувки и тоалет, а направо подбрахме такива, които да си кореспондират. В този един ден, освен, че преоткрихме стила на Велина, с нея успяхме да се сближим и да научим много неща една за друга и се надявам, че в бъдеще ще продължим да държим връзка! :)”, сподели след специалния ден с последователката си Валери.

Инициативата по повод 10 г. Deichmann България продължава. Следете Instagram профилите на нашите момичета от Отбора не Стилните и участвайте в игрите в началото на всеки месец. Само така ще имате възможност да спечелите един вълнуващ и незабравим ден с Deichmann и вашия любим моден блогър, професионална фотосесия и разбира се обувки по избор от най-новите модни колекции на Deichmann.

Актуална информация за кампанията ни и много новини за новаите колекции на Deichmann можете да намерите и тук:

https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/welcome.html

https://www.facebook.com/Deichmann.BG/

https://www.instagram.com/deichmann.bg/?hl=en

 

 

 

 

 

Меню