ПЪРВАТА ПОБЕДИТЕЛКА В ИГРАТА НА 10-ТЕ СТИЛНИ
Отборът на стилните на Deichmann - две сродни души, пролетен бриз, цветя и едно незабравимо пътуване!

ПЪРВАТА ПОБЕДИТЕЛКА В ИГРАТА НА 10-ТЕ СТИЛНИ

  • 10.04.2019

Пролетен бриз

Ако все още не сте разбрали, тази година Deichmann навършва 10 заветни години! Десет години, изпълнени с любов и страст – към обувките, към красотата, към смелостта да изразим себе си чрез модата. Именно защото вярваме в силата на личния стил, по случай годишнината ни, ние решихме да подарим на 10 дами неповторимата възможност да преоткрият своя личен стил, партнирайки си с едни от най-вдъхновяващите творци в областта на лайфстайла и модата. Така бе създаден нашият бляскав Отбор на стилните – десет посланички на най-новите тенденнции, готови да споделят ден от усета и въображението си с десет късметлийки.

Първата дама в Отбора на стилните на Deichmann е модният и лайфстайл блогър Милена Витанова от “Mimie’s fashion moments”. След проведена игра на профила й в Инстаграм, тя отличи първата победителката за кампанията – Диана Симеонова. Нашето мартенско момиче получи един ден, в който не просто да бъде под светлината на прожекторите, но да заблести със собствената си, неподражаема светлина. Диди се довери на професионалните грижи на нашия екип по красота – наслади се на грим и прическа от COCO dry bar&more, възползвайки се от модните съвети и препоръки на Милена Витанова.

Нежност, красота.. и много цветя. Две жени, потопили се в ефимерността на първите слънчеви дни. Не бихме могли да опишем това, което Милена и Диана сътвориха заедно, освен като „Пролетен бриз“. Оценката за тяхната магична фотосесия, обгърната в романтиката на Панчаревското езеро, оставяме на вас:

 

  

 

„Един страхотен ден, в който си изкарах невероятно, чувствах се звезда, благодарение на цялото внимание, което ми оказваше „стилният“екип. А с прекрасните обувки на Deichmann се чувствах като Пепеляшка на бала.“ – сподели Диана Симеонова за подареното й от Deichmann преживяване.

За информация по развитието на кампанията, следете официалния ни сайт, фейсбук и инстаграм профилите ни, както и профилите на членовете на Отбора на стилните. Останете усмихнати и мечтаещи – нашата априлска фотосесия предстои!

Можете да ни намерите тук:

https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/welcome.html

https://www.facebook.com/Deichmann.BG/

https://www.instagram.com/deichmann.bg/?hl=en

 

Меню