Септемврийската победителка в Играта на стилните Мария Оракалиева прекара вълшебен есенен ден с модния блогър Ивана Александрова

Септемврийската победителка в Играта на стилните Мария Оракалиева прекара вълшебен есенен ден с модния блогър Ивана Александрова

  • 28.09.2019

Палитра есенни багри

Мария Оракалиева – септемврийската победителка в социалната модна кампания Играта на стилните на Deichmann имаше възможността да прекара един топъл есенен ден преоткривайки личния си стил с помощта на Ивана Александрова от www.dreamofjoe.com. Ръка за ръка, двете дами се впуснаха  в приключение, носещо красотата на любимите обувки, вълнението на сбъднатите идеи и изяществото на падащите листа.

Мария е на 24 години, от София. Следва ландшафтна архитектура и й предстои да се дипломира. Има страст към спорта, но освен доста спортове, с голям интерес следи и модните тенденции. Пред Ивана сподели, че за нея е важно преди всичко да се чувства себе си, затова и залага на удобни, практични и  подходящи за телосложението си дрехи и аксесоари.

„Именно затова вярвам, че с Ивана си паснахме и успяхме да постигнем страхотна визия. За нас беше важно да се чувствам комфортно и начинът, по който изглеждам, да отразява мен самата. Денят, който прекарахме заедно, мина неусетно и доста емоционално. Вниманието на всички беше насочено към мен и това ме караше да се чувствам специална. Много съм щастлива, че имах възможността да се запозная с Ивана, да си поговорим и да получа полезни съвети за личния си стил.“

След като красотата й бе подчертана с грим и прическа от експертите в салон COCO, в аутфита си тя заложи на класика в синята гама, съчетавайки безупречно чифта обувки подарък от Deichmann с елегантна, но удобна визия. Следвайки съветите и предложенията на любимия си блогър, Мария се вслуша в собствения си стил и научи много за това как да се себеизразява си чрез модата.

От своя страна, Ивана се бе постарала да сътвори едно кехлибарено вълшебство, отделяйки внимание за всеки детайл от специалния си ден с Deichmann. Ето какво сподели и самата тя за преживяното:

„Какъв ден само! За мен беше удоволствие да бъда част от Отбора на стилните на Deichmann и да прекарам един вълнуващ ден с Мария! Много се притеснявах как ще протече всичко, дали тя ще хареса идеите ми за стайлинга и фотосесията… Но всичко се получи прекрасно и дори не усетих кога е минал денят! Радвам се, че имах възможността отново да работя с Deichmann и, че те ми дадоха възможността да зарадвам моя последователка с този специален ден! Не само успях да се запозная с нея и да й дам съвети, но и да се развихря зад кадър. Определено това ще остане скъп спомен за мен!“

Достойният завършек на необикновеното преживяване бяха кадрите с цветен дим, които двете дами успяха да запечатат с много креативност и  усмивки.

Инициативата по повод 10 г. Deichmann България продължава!

Калина Николова от www.f-gal.com е следващият член на Отбора на Стилните на Deichmann, който ще направи един ден незабравим за още една дама, която желае да заблести със своя светлина и да преоткрие своя стил.

Следете Instagram профила й и участвайте в играта, която ще се проведе през първата половина на месец октомври, 2019 г. Само така ще имате възможност да спечелите един незабравим ден с екипа на Deichmann и вашия любим моден блогър. Преобразяване, професионална фотосесия и, разбира се, обувки по избор от най-новите модни колекции на Deichmann, са само някои от чудните емоции, които ви очакват.

Актуална информация за кампанията ни и много новини за новите колекции на Deichmann можете да намерите и тук:

https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/welcome.html

https://www.facebook.com/Deichmann.BG/

https://www.instagram.com/deichmann.bg/?hl=en

А сега… насладете се на топлината от есенните усмивки на Ивана и Мария:

Запознайте се с Мария – септемврийската ни победителка, превърнала се в главния герой в една есенна приказка.
На езика на красотата и естетиката всеки детайл е незаменим – особено когато си в ръцете на специалистите от салони COCO!
Есенен или зимен модел бе колебанието на Мария при избора на чифт обувки, които да получи като подарък от Играта на Deichmann.
И изборът беше… Класика в синьо! Чифт, който да е удобен, практичен и…стилен!
За да бъде визията цялостна, бе нужен аутфит, който да пасва както на стила на Мария, така и на характера на избрания чифт обувки.
Мария и Ивана заложиха на спортно-елегантна класическа визия в синята гама.
Хармония, красота и мода..
Две слънчеви момичета сред кехлибарена приказка.
Двете прекрасни дами се осмелиха да творят пред обектива в любимите си цветове!
Цветни, неповторими…и така стилни!

 

 

 

Меню