С3: Сол, слънце и стил –  формулата за едно незабравимо лято от Deichmann

С3: Сол, слънце и стил – формулата за едно незабравимо лято от Deichmann

  • 20.06.2019

Кои са най-новите летни тенденции при обувките?

Миг преди да се потопим в лятната синева, новите модели на Deichmann ни очакват, за да ни помогнат да се гмурнем в едно незабравимо стилно лятно приключение.

Тазгодишната лятна колекция на марката носи лекотата на морския бриз и топлината на пясъчните кули.

На сцената излизат новите летни любимци, които няма да ни изоставят и в горещите летни дни. Спокойно можем да кажем, че новото секси е равната подметка. Но тя предлага и алтернатива в лицето на масивните равни XXL платформи, които буквално превземат лятото! Изисканите сандали с тънки каишки с малко цвят, но с повече блясък ни радват със сребристите си нюанси или животински принтове. Такива са и удобните чехли с Т-образна каишка и комфортна анатомична стелка.

Не на последно място се нарежда и летният вариант на „грозния шик“, който не подминава и новите модели сандали. Особено търсени са дебелите подметки с раиран дизайн! See, love, buy!

Тези и много други нови летни трендове ще откриете на изключително добри цени и качество в магазините на Deichmann или в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com!

За новини, модни съвети и нови и изкушаващи комбинации може да следите и страницата на Deichmann във Facebook, както и профилът на марката в Instagram.

Style File Junе Deichmann

 

Цена: 59,90 лв.
Линк: https://bit.ly/2X5OkCl

 

Цена: 34,90 лв.
Линк: https://bit.ly/2X7sYV3

Цена: 49,90 лв.
Линк: https://bit.ly/2KDp0wR

Цена: 39,90 лв.
Линк: https://bit.ly/2IOFGzg

 

Цена: 34,90 лв.
Линк: https://bit.ly/2Llw5lk

 

Цена: 41,90 лв.
Линк: https://bit.ly/2IUu264

Меню