Нейлин Бозова и Антонет Пепе: Не просто един стилен ден, а началото на едно красиво приятелство!
Бягство от ежедневието в стил moms on a break.

Нейлин Бозова и Антонет Пепе: Не просто един стилен ден, а началото на едно красиво приятелство!

  • 29.11.2019

Ето го и ноемврийския чаровен екип на Deichmann!

Нейлин Бозова – победителката на месеца в социалната модната кампания на Deichmann, спечели възможността да се запознае лично с Антоанет Пепе от http://letterstoa.com/ и да прекара един вълнуващ, изпълнен със смях, сбъднати мечти и незабравими моменти ден.

Нейлин е на 28 години от град Гоце Делчев и е майка на прекрасно момиченце на име Дария. По професия е юрист, но в момента избира да се фокусира върху семейството си, тъй като това е приоритет за нея. Интересува се от мода, грим и, естествено, обожава обувките! Залага на удобните и практични дрехи, тъй като за нея преди всичко е важно да се чувстава комфортно. От първия миг тя и Антоанет намериха общ език и се впуснаха в планове за предстоящия ден. Ето какво сподели Антоанет за преживяното: „Когато Deichmann ми предложиха да стана част от „Отбора на стилните“, нямах никакви очаквания за деня, може би малко се притеснявах дали ще оправдая очакванията на победителя. Денят, прекран с Нели, не беше просто един стилен ден – беше начало на едно приятелство. Срещнах жена отражение на мен самата – усмихната, динамична, с хъс за живот и мечти. Щастлива съм, че приех да участвам в този проект и бих го направила отново и отново“.

Всичко започна в артистичното пространство на салони COCO, където красотата на Нели бе подчертана с нежен, изискан грим и едри букли. След това тя и Антоанет се отправиха към магазина на Deichmann, за да изберет най-важния компонент в един аутфит, а именно, обувките. С полезните съвети на Антоанет, Нели избра модел от най-новата колекция – боти със змийски принт, подчертаващи нейната женственост и красота.

Следваща спирка от тяхното модно приключение беше магазин на един от най-успешните брандове за дрехи –  MDL Group. Дамите заложиха на елегантни есенни визии. След като завършиха тоалетите си, Нели и Антоанет се отправиха към най-приятната част от деня – фотосесията. Тя бе вдъхновена от градския стил с нотки на стилна небрежност и есенни мотиви.

За деня си прекаран с Антоанет Нели сподели: „Срещата с Антоанет, за мен е е една сбъдната мечта! Не съм срещала по-мила и очарователна жена от нея. Прекарахме един ден, в който обменихме опит и съвети относно нашите дъщерички, говорихме за нещата от живота и истински се забавлявахме. Оказа се, че имаме доста сходни черти и интереси. Благодаря ѝ за щастието, което ми подари – на мен и на семейството ми. Измъкна ме от рутината на ежедневието, за да стана по – пълноценна майка. Благодаря и на Deichmann за прекрасния подарък, който ми направи!“

Модното приключение на Deichmann започна в естетическото пространство на салони COCO. Нежен грим и стилни едри букли подчертаха красотата и женствеността на Нели.

 

След това модното приключение се пренесе в магазина на Deichmann, където момичетата имаха възможността да се насладят на най-новата колекция есен-зима 2019. Погледите им се насочих към актуалните за сезона боти на висок ток с цип.

 

За свой подарък от Deichmann Нели избра стилни боти със змийски принт. Иключително популярни и подходящи за всеки аутфит!

 

Дамите заложиха на семпли, но елегантни есенни визии, защото както всички знаем, less is more!

 

Двете дами обмениха модни съвети и споделиха своя опит като майки. Разговаряха за нещата от живота и истински се насладиха на времето си заедно.

 

Любовта към модата и естетиката сближава неусетно!

 

Бягство от ежедневието в стил moms on a break.

 

Топли усмивки и заразителен смях направиха деня незабравим и специален.

 

Блясък в очите…

 

Нели! Прекрасната ни ноемврийска победителка е доказателството, че женската усмивката е мястото, където красота, нежност и стил се сливат в едно!

 

Инициативата по повод 10 г. Deichmann България продължава!

Антоанет Попова от https://www.youtube.com/channel/UCfoFV81l8E9z9_e1PeraoFg е следващият член на Отбора на Стилните на Deichmann, който ще направи месец декември незабравим за още една дама, осмелила се да преоткрие своя стил.

Следете Instagram профила ѝ и участвайте в играта, предстояща в началото на декември. Само така ще имате възможност да спечелите един незабравим ден с екипа Deichmann и вашия любим моден блогър. Преобразяване, професионална фотосесия и, разбира се, обувки по избор от най-новите модни колекции на Deichmann, са само някои от вълнуващите изненади, които ви очакват.

Актуална информация за кампанията ни и много новини за новите колекции на Deichmann можете да намерите и тук:

https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/welcome.html

https://www.facebook.com/Deichmann.BG/

https://www.instagram.com/deichmann.bg/?hl=en

 

 

Меню