ЮНСКАТА ПОБЕДИТЕЛКА В КАМПАНИЯТА НА DEICHMANN СПОДЕЛИ ЕДИН ДЕН С МОДНИЯ БЛОГЪР ВАНИНА ХАНДЖИЙСКА И НАУЧИ КАК ДА ИЗРАЗЯВА СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ
Вълшебната градина на Once Upon a Time Biblioteka беше перфектното цветно кътче, в което да се случи лятната ни фотосесия!

ЮНСКАТА ПОБЕДИТЕЛКА В КАМПАНИЯТА НА DEICHMANN СПОДЕЛИ ЕДИН ДЕН С МОДНИЯ БЛОГЪР ВАНИНА ХАНДЖИЙСКА И НАУЧИ КАК ДА ИЗРАЗЯВА СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ

  • 28.06.2019

Затишие пред лятна буря

Парещо слънце, отекващ в далечината гръм и магията на лятна буря – така протече юнската фотосесия, част от социалната модна кампания на Deichmann, по повод 10-ата годишнина на бранда в България.

Модният блогър Ванина Ханджийска, част от Отбора на стилните на Deichmann, и юнската ни победителка прекараха един незабравим ден заедно. Основателката на Styleincpiratrice.com сподели любопитни и полезни fashion съвети със своята последователка Валентина Мандева.

Денят на Валентина започна с пълно бюти преобразяване, включващо грим и прическа в салони COCO, продължи с избор на обувки от магазина на Deichmann в мол „Сердика“ и подходящ тоалет под зоркия поглед и препоръките на Ванина. Професионалната фотосесия бе очаквана от двете момичета и изпревари с минути, летния дъжд в този вълшебен ден.

Ето какво сподели Валентина след модното приключение и усещането да бъдеш в центъра на обектива:

“Аз съм студент по Право в трети курс, но като пълна противоположност, или може би не чак толкова, се интересувам и от мода и красота. Бях страшно развълнувана когато разбрах, че съм избрана да прекарам един ден в компанията на Ванина и страхотния екип на Deichmann. Беше изключително интересно и полезно да се запозная с работата на един моден блогър отблизо и да “попия” от съветите на професионалистите.”

Двете момичета заложиха на стилна латино визия – символ на женската красота, криеща се във всеки ален цвят. Помежду си те споделиха много модни съвети и смях, а с нас – прекрасните си кадри.

Инициативата по повод 10 г. Deichmann България продължава.

Звезделина Цолова, създател на Mint stories, е следващият член на Отбора на Стилните на Deichmann, който през месец юли ще подари специален ден на още една дама.

Следете Instagram профила й и участвайте в играта, предстояща в началото на юли. Само така ще имате възможност да спечелите един вълнуващ ден с Deichmann и вашия любим моден блогър, професионална фотосесия и, разбира се, обувки по избор от най-новите модни колекции на Deichmann.

Актуална информация за кампанията ни и много новини за новите колекции на Deichmann можете да намерите и тук:

https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/welcome.html

https://www.facebook.com/Deichmann.BG/

https://www.instagram.com/deichmann.bg/?hl=en

Меню