DEICHMANN представя най-новите тенденции и модели за есен-зима 2019

DEICHMANN представя най-новите тенденции и модели за есен-зима 2019

  • 25.09.2019

Мотото на новата мода при обувките на Deichmann е „Следвай собствения си стил“.

От спортните сникъри до официалните парти обувки, от есенните лоуфъри и обувки с връзки до ботите и ботушите – всички те подчертават индивидуалността и излъчват уникалност. Блясък, лак, верижки, катарами и голямо цветно разнообразие – това са топ тенденциите за сезона. Цветовете са ярки, но и пастелни, а най-актуален за сезона е животинският принт – змийски, леопард и кроко. Класацията водят също цвят горчица, бордо, зелено, тъмносиньо и ярките цветове при сникърите и спортните обувки.

СНИКЪРИ: Тези леки обувки имат голяма тежест в модните тенденции за сезона. Суперудобните спортни модели се отличават с голямо разнообразие на цвят и дизайн и винаги привличат погледите. Класическото черно и присъщата им нова елегантност са много силни цветни акценти. Животинският принт намира място дори при спортните модели.

ГРОЗНИ СНИКЪРИ (UGLY SNEAKERS): Името им ще ви подведе, защото новите сникъри с дебела и грубовата подметка със сигурност не са грозни и се радват на всеобщо одобрение. Най-често са изцяло в бяло, но този сезон и с доста цветни детайли.

ОФИЦИАЛНИ и ПАРТИ обувки: Обувките на висок ток остават класика за почти всеки аутфит, не само заради женствената си елегантност, но и заради разнообразието във формата и височината на токовете. В изискано черно, с кроко релефен принт, а тази есен много актуален е и цвят бордо и цвят къри. Сред по-официалните обувки са и такива в колежански стил с  удобни масивни токове, изтънчени леопардови детайли или изискана верижка.

ЛОУФЪРИ и ОБУВКИ С ВРЪЗКИ: И новите равни обувки изглеждат много шик. Много актуален за тях е лакът, както и верижките и катарамите, които им придават изискан вид.  Характерен също така е змийският принт, както и масивните подметки с грайфер.

БОТИ: Тази есен ботите са изключително актуални и в много варианти.  Модерният хибрид между високите обувки и ботушите в последно време извоюва твърда позиция в есенната мода. С големия си потенциал по отношение на комбинирането те са винаги добре дошли в гардероба ни.

В колекция есен – зима 2019 на Deichmann стиловото разнообразие на ботите е наистина голямо. Те могат да бъдат както елегантни, така и по-небрежни. Змийският, леопардовият или крокодилски принт, лакът и различните цветни акценти правят небрежната елегантност на ботите част от есенния ни аутфит. Освен елегантни и на висок ток, класацията водят и ботите в рокерски или уестърн-стил, както и моделите „Челси“ с висок масивен ток.

БОТУШИ И ЧИЗМИ: И разбира се ботушите и чизмите. Обгръщащите коляното зимни любимци също изпъкват със стилово разнообразие. Равни или с токчета, под или над коляното, в класическо черно или с леопардова визия – те стават част от нашата „лична“ колекция обувки през този сезон.

ЧАНТИ И АКСЕСОАРИ: При чантите доминират обемистите и удобните чанти за през рамо. И при чантите големият избор на стилове е факт. Новите материали, както и принтовете с визия на кожа от влечуго, ще допълнят актуалния за сезона аутфит.

Повече за новите тенденции и последните модели от новата колекция на Deichmann може да видите във филиалите на Deichmann в цялата страна, на www.deichmann.com, както и на Facebook страницата и в Instagram профила на марката в България.

Deichmann тенденции есен – зима 2019

Меню