#spreadthelook: DEICHMANN открива сезона пролет/лято 2019 с колекция на инфлуенсъри

#spreadthelook: DEICHMANN открива сезона пролет/лято 2019 с колекция на инфлуенсъри

  • 07.04.2019

Пет международно известни модни инфлуенсъри от пет европейски страни ще бъдат новия Oтбор по стил на колекцията обувки за сезона пролет/лято 2019 на DEICHMANN. Като част от международната кампания #spreadthelook инфлуенсърите представят избрани тенденции в стила, които са налични от април 2019 г. единствено и само в магазините на DEICHMANN и на www.deichmann.com.

Наред с Melini Martin (Мелини Мартин) от Германия, кампанията #spreadthelook представя международни инфлуенсъри като Leomie Anderson (Лиоми Андерсън) от Великобритания, австрийката Kim Lianne (Ким Лиане), Marta Lozano (Марта Лозано) от Испания и Noor de Groot (Ноор де Гроот) от Холандия. Премиерата на колекцията на инфлуенсърите е на 30 и 31 март 2019 г. в Щутгарт по време на събитието “Glow” Beauty Convention.

България се включва в кампанията с инфлуенсъра Ивана Александрова, www.dreamofjoe.com. Ивана ще представи цялата колекция #spreadthelook за Deichmann България като част от международната
кампания.

Колекцията #spreadthelook включва пет модни теми, които очертават акцентите на новата колекция пролет/лято. Chunky сникърите в ретро стил и закачливи statement сникъри с декоративни елементи като сърчица, цветя или котвички се превръщат в универсален, любим аксесоар.

Модата диктуват актуалните сандали с каишки с животински щампи и метални акценти, както и летните модели на висок ток с леопардови и змийски принтове. Чехли с високи платформи и с апликации от капси са перфектният аксесоар за всеки летен тоалет. Кампанията #spreadthelook с петте инфлуенсъри е заснета в Кейптаун и ще бъде представена в цяла Европа на 1 април по различни
информационни канали като печатни медии, телевизия и социални мрежи.

Колекцията ще бъде налична от април 2019 г. в избрани магазини DEICHMANN, както и в онлайн магазина www.deichmann.com. Цените на моделите варират от 39,90 лв. до 59,90 лв.

 

Меню